Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ποιά διασημότητα έχει τα περισσότερα likes στο Facebook;


Η βασίλισσα στα Likes είναι η Rihanna αφού εκθρόνισε τον Eminem πριν από 3 μέρες.

Η τραγουδίστρια από τα νησιά Μπαρμπέιντος έχει 61.564.763 likes σε αντίθεση με τον rapper που έχει  61,217,673 likes οπως αναφέρει το starcount, που "μετράει" την δημοτικότητα στην κοινωνική δικτύωση. Ο Eminem κυριάρχησε από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν είχε ξεπεράσει την Lady Gaga αλλά και τον Michael  Jackson, ο οποίος ήταν ο δημοφιλέστερος μετά τον θάνατό του το 2009.

Η δημοτικότητα της Rihanna αυξήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια. Εκθρόνισε την Lady Gaga ως την δημοφιλέστερη  γυναίκα διασημότητα τον Ιούλιο. Κάτι λιγότερο από δύο χρόνια πριν ο Eminem είχε πέντε εκατομμύρια  περισσότερους θαυμαστές από την Rihanna, αλλά το κένο έκλεισε γρήγορα μετά την πρόσφατη εκκαθάριση που έκανε  το Facebook στα ψεύτικα likes, υποστηρίζει το starcount.

Η έγχρωμη τραγουδίστρια κυριαρχεί και στο ΥouTube, όπου βρίσκεται στην δεύτερη θέση πίσω από τον Justin  Bieber, και στο twitter βρίσκεται στην τέταρτη θέση πίσω από την Lady Gaga, τον Justin  Bieber και την Katy  Perry.

Το Starcount κατατάσσει την Rihanna ως την τρίτη δημοφιλέστερη social media star στον κόσμο μετά την Lady  Gaga και τον Justin Bieber, αλλά βάσει των τάσεων που κυριαρχούν, "Σύντομα θα έχουμε μία νέα Βασίλισσα στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης".

Για τις διασημότητες που συμπληρώνουν το top 10, δείτε τη λίστα παρακάτω.

Ποιός ή ποιά λείπει κατά τη γνώμη σας και θα  βρισκόταν στη δική σας λίστα;



Μετάφραση: http://tsorobilia.blogspot.gr