Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Οι Γερμανοί φίλαθλοι μετά από κάθε γκολ και πως αντέδρασαν!!!

Το πιό αναμενόμενο παιχνίδι του παγοσμίου κυπέλου αποδείχθηκε μονόπλευρο. Οι Βραζιλιάνοι αποδεκατίστηκαν από τους Γερμανούς. Τους πήραν αμπάριζα που λένε με μία σειρά από τέλεια οργανωμένες επιθέσεις στις οποίες οι Βραζιλιάνοι δεν είχαν άμυνα.
Κρίμα για τους φιλάθλους της Βραζιλίας που έχυσαν ποταμούς  δακρύων μεγαλύτερους από τον ίδιο τον Αμαζόνιο.Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ήττα της Βραζιλίας στην ιστορίαι του παγκοσμίου κυπέλλου και οι αντιδράσεις των φιλάθλων είναι απόλυτα δικαιολογημένες.
Αλλά τι γίνεται με τους Γερμανούς φιλάθλους και πως αντέδρασαν; Σας λέω πως μετά το τρίτο γκολ άρχισαν να νοιώθουν άβολα και να λυπούνται τον αντίπαλο.
Ορίστε οι αντιδράσεις των Γερμανών σε κάθε γκολ όπως αναρτήθηκαν από έναν χρήστη του Reddit:

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ


ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ


ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ


ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΚΟΛ


ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΓΚΟΛ, ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ


ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΤΟ ΓΚΟΛ: ΕΝΤΑΞΕΙ, ΦΤΑΝΕΙ!! ΑΡΚΕΤΑ!!!


ΣΤΟΕΤΑ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΓΚΟΛ ΚΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΔΑΚΡΥΣΕΟι Γερμανοί οπαδοί εξέπληξαν ευχάριστα δείχνοντας χαρακτήρα και δεν περιγελούσαν τους Βραζιλιάνους... όχι όλοι όμως. ΟΙ Γερμανοί παίκτες επίσης έδειξαν καλούς τρόπους, αφήνοντας τους να βάλουν το γκολ της τιμής. Αλλά μήπως το πρόσεξε και κανένας;


Η τέλεια επίθεση των Γερμανών είχε σχεδιαστεί από καιρό πριν καθώς ο προπονητής εθεάθη να μελετά με προσοχή τα πλάνα του λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
German Coach